تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : پنجشنبه 27 مرداد 1390, 02:48 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش وبلاگ نویسی**||::. , .::||**آموزش آشپزی**||::. ,

 سوپ -www.perfacthall.mihanblog.com 

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد. 
برای دیدن طرزتهیه به ادامه مطلب بروید

مواد لازم::


 ۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
 ۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده
 ۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
 ۱عدد تره فرنگی حلقه شده
 ۶ دانه فلفل سیاه
 ۱عدد برگ بو
 ۱عدد لیموترش
 ۲ لیتر آب
 نمک به مقدار لازم


طرز تهیه::
 
 ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
 استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
 مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
 آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید.

 

-----------------------------------------------

**تهیه و گرد آوری مطلب توسط گروه**

|www.perfacthall.mihanlog.com|

-----------------------------------------------

برچسب ها : :آشپزی هندی , خوراک , سبزیجات هندی , آشپزی هندی , آشپزی رنگین , آشپزخانه , آشپزباشی , آشپزی , آشپزی ایرانی , آشپزی افغان , آشپز آنلاین , شیرینی ایرانی , شیرینی پزی , شیرینی خامه ای , شیرینی خشک , غذا | شیرینی | دسر | علم تغذیه | خانه داری | سفره آرایی | دکوراسیون | کاردستی | تعلیم و تربیت , آموزش آنلاین شیرینی پزی , وآموزش آشپزی ایرانی و ملل , غذای گیاه خواران , غذاهای مغذی , پزشکی و سلامتی , چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ , How delicious to your soup , soup ,

صفحات سایت