تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : پنجشنبه 27 مرداد 1390, 03:51 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش وبلاگ نویسی**||::. , .::||**آموزش آشپزی**||::. ,

سوپ ذرت-www.perfacthall.mihanblog.com

تاریخچه::

سوپ ذرت،سوپ به طور سنتی از ذرت (معمولا ذرت) که معمولا از آن در ذرت تولید نقاط جهان ساخته شده ساخته شده است ، با این حال ، در حال حاضر گسترده با توجه به توزیع ذرت بیشتر است. در این دستور غذایی اساسی برخی از انواع پایه سوپ با ذرت اضافه شده توسط هر چه مواد تشکیل دهنده به آن سبک متمایز خود را است. به طور معمول مواد تشکیل دهنده برش ذرت را از بلال ، آب ، کره ، برخی از آرد ، تخم مرغ ، با نمک و فلفل برای ادویه -- به منطقه متفاوت است.

سوپ ذرت-www.perfacthall.mihanblog.com


مواد لازم::

کنسرو ذرت: ۱ عدد،

آب مرغ سرد شده: ۲ لیوان،

تخم مرغ: ۱ عدد،

شیر: ۲ لیوان،

 آرد: ۱قاشق غذاخوری،

نمک و فلفل: به میزان دلخواه



طرز تهیه::


 ابتدا برای غلیظ کردن سوپ ۱ قاشق آرد را در یک لیوان شیر سرد حل می‌کنیم و داخل قابلمه ریخته و به هم می‌زنیم. بعد از این‌که شیر کمی غلیظ شد آب مرغ سرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و تا جوشیدن مایع آن را به هم می‌زنیم. در مرحلهٔ بعد ذرت را می‌ریزیم و در آخر تخم‌مرغ را داخل یک کاسه خوب هم می‌زنیم و به مایع در حال جوش اضافه می‌کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه سوپ حاضر است.


www.perfacthall.mihanblog.com-سوپ ذرت

برچسب ها : سوپ ذرت (چینی)|Chinese Corn Soup| , آشپزی هندی , خوراک , سبزیجات هندی , آشپزی رنگین , آشپز با حال , آشپزخانه , آشپزباشی , آشپزی , آشپزی ایرانی , آشپزی افغان , آشپز آنلاین , شیرینی ایرانی , شیرینی پزی , شیرینی خامه ای , شیرینی خشک , غذا | شیرینی | دسر | علم تغذیه | خانه داری | سفره آرایی | دکوراسیون | کاردستی | تعلیم و تربیت , آموزش آنلاین شیرینی پزی , وآموزش آشپزی ایرانی و ملل , غذای گیاه خواران , غذاهای مغذی , پزشکی و سلامتی , سوپ ذرت , Chinese Corn Soup ,

صفحات سایت