تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : چهارشنبه 9 شهریور 1390, 09:19 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش آشپزی**||::. , غذاهای دریایی ,

www.perfacthall.mihanblog.com

مواد لازم:
ماهی دلخواه =۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی =۱ عدد
پیاز =۱ عدد
فلفل دلمه ای =یه نصفه
آب لیموی تازه =۱.۵ قاشق غذاخوری
پودر فلفل و لیمو=به مقدار دلخواه
نمک =به مقدار دلخواه


طرز تهیه:
ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.
* کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.

برچسب ها : ماهی و سبزیجات در فر , غذایی دریای , آموزش آشپزی , آموزش طرز تهیه غذا های دریاهای , آشپزی ماهی و سبزیجات در فر ,

صفحات سایت