تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : چهارشنبه 9 شهریور 1390, 10:38 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش آشپزی**||::. , غذاهای دریایی ,

اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل با اطمینان از مواد سالم آن که برای بچه ها مفید است را تهیه کنید در این قسمت با ما همراه باشید .


شما می توانید به راحتی با آماده کردن مواد این مایع مخصوص خود جوجه یا میگو چینی را خود در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :
آرد سفید= ۱۵۰ گرم
روغن زیتون =۴/۱ فنجان
سفیده ی تخم مرغ= ۵ عدد
بیکینگ پودر =نصف قاشق مربا خوری

||طرز تهیه در ادامه آشپزی...||

طرز تهیه:
ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.
* کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.
برچسب ها : مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار , مایع مخصوص میگو , مایع مخصوص میگو و جوجه , طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار , آموزش پخت مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار , آموزش آشپزی ,

صفحات سایت