تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : چهارشنبه 9 شهریور 1390, 10:42 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش آشپزی**||::. , غذاهای دریایی ,

خوراك میگو با گوجه‌فرنگی|perfacthall 

 مواد لازم:
  1. پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر كدام دو عدد
  2. زنجبیل تازه رنده‌شده= یك قاشق چایخوری
  3. سیر تازه له‌شده و نمك و فلفل= یك قاشق چایخوری
  4. فلفل دلمه‌ای سبز=یك عدد
  5. آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
  6. میگو= 350 گرم
  7. رب گوجه‌فرنگی و روغن= از هر كدام سه قاشق غذاخوری
  8. گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم

 

||طرز تهیه در ادامه آشپزی...||

 

طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد كنید. زنجبیل، سیر، نمك و فلفل را در كاسه كوچكی با هم مخلوط كرده و آبلیمو را به آن اضافه كنید تا به شكل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم كرده پیاز را به آن افزوده و سرخ كنید تا طلایی شود. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط كنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را اضافه كرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید 10 دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین كرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو كنید.
برچسب ها : خوراك میگو با گوجه‌فرنگی , خوراك میگو , طرز تهیه خوراك میگو با گوجه‌فرنگی , طرزتهیه خوراك میگو , آموزش پخت خوراك میگو با گوجه‌فرنگی , آموزش پخت خوراك میگو , آموزش پخت غذا های دریایی ,

صفحات سایت