تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : چهارشنبه 9 شهریور 1390, 11:01 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش آشپزی**||::. , غذاهای دریایی ,
ماهی صبور|perfacthall 
مواد لازم:
  1. ماهی صبور متوسط= یک عدد
  2. سیر خرد شده= یک قاشق غذا خوری
  3. گشنیز خرد شده= یک قاشق غذا خوری
  4. اب تمر هندی= نصف استکان
  5. رب انار ملس =یک قاشق مربا خوری
  6. خرما =دو عدد

||طرز تهیه در ادامه آشپزی...||


طرز تهیه:
پوست ماهی را با آب خرما می مالیم تمام موادرا با هم مخلوط کرده ودر داخل شکم ماهی میریزیم وآن را باحرارت ذغال ( ترجیحا در داخل تنور ) کباب کرده وبا برنج سفید یا شوید پلو یا باقلی پلو وپیاز وترشی میل کنید٠
برچسب ها : ماهی صبور , آموزش پخت ماهی صبور , آموزش پخت ماهی , طرز تهیه ماهی ,

صفحات سایت