تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : چهارشنبه 9 شهریور 1390, 11:10 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش آشپزی**||::. , غذاهای دریایی ,

میگو پفکی|perfacthallمواد لازم:

  1. آرد =یك فنجان پر
  2. شیر= یك فنجان
  3. روغن زیتون= دو قاشق سوپخوری
  4. تخم مرغ =3 عدد
  5. جوش شیرین =یك قاشق چایخوری
  6. نمك و فلفل= به مقدار كافی
  7. میگو=به مقدار كافی


||طرز تهیه در ادامه آشپزی...||

طرز تهیه:
تخم مرغها را در شیر می شكنیم و جوش شیرین و نمك و فلفل را اضافه می كنیم و مخلوط كرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.
میگوها را بعد از تمیز كردن و شستن می گذاریم كه كاملاً آبش كشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه كه درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود.
اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینكه درون مواد بریزید مدت 5
دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست كنید.
برچسب ها : میگو پفکی , آموزش پخت میگو پفکی , آموزش پخت میگو , طرز تهیه میگو پفکی , آموزش آشپزی غذا های دریایی ,

صفحات سایت