Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : جمعه 14 مرداد 1390, 09:54 ب.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش وبلاگ نویسی**||::. , .::||**آموزش آشپزی**||::. ,

طرز تهیه قطاب -perfacthall

مواد لازم:

  • روغن جامد=۱ پیمانه
  • شیر=۱پیمانه
  • بیکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری
  • آرد=مقداری که به دست نچسبد
  • میان قطاب:
  • پودر گردو= ۵۰ گرم
  • پودر بادام = ۵۰ گرم
  • پودر شکر= ۲۰۰ گرم
  • هل=۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:
روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم . پودر هل را اضافه می کنیم تا خمیر خوش طعم شود شپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد (خمیر نباید زیاد سفت شود)
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته
برای ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال می گذاریم
برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم
سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
میتوان برای تزیین آن هم میتوان توی مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانیم

برچسب ها : آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی , قطاب , نان شیرینی ,

صفحات سایت

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic