تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : دوشنبه 24 مرداد 1390, 12:46 ب.ظ
دسته بندی : .::||**علمی**||::. , دانستنی ,
کدام قندها مفیدند؟
قندها، نشاسته و فیبرها به گروهی تعلق دارند که کربوهیدرات نامیده می شوند. برای بهتر کردن روند رشد، افراد باید در برنامه ی غذایی خود حبوبات، سبزی ها و میوه ها را بگنجانند. آیا می دانید کدام یک از انواع قندها برای رشد فرد مناسب هستند و کدام یک از رژیم های غذایی حاوی کربوهیدرات، بر رشد فرد تأثیر می گذارند؟

 


 


در حال حاضر کربوهیدرات ها مورد توجه زیادی قرار گرفته اند. وقتی در مورد کربوهیدرات ها فکر می کنید، احتمالا مواد غذایی زیر در ذهن شما تداعی می شوند: نان، برنج، پاپ کورن(ذرت بوداده) و همچنین ذرت خام، سیب زمینی، کرفس، انبه، هلو، موز تازه، لوبیای پخته شده، بستنی کم چرب و... اگر مایلید اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید، شما را به خواندن این مطلب توصیه می کنیم.تمامی مواد فوق، مغذی و مهم تلقی می شوند. قندها، نشاسته و فیبرها به گروهی تعلق دارند که کربوهیدرات نامیده می شوند. تمامی کربوهیدرات ها از 3 عنصر به نام کربن، هیدروژن و اکسیژن ساخته می شوند. نام کربوهیدرات از 2ماده شیمیایی با نام کربو(کربن) و هیدرات(ترکیبات هیدروژن و اکسیژن) گرفته شده است. کربوهیدرات ها به 2 دسته تقسیم می شوند: ساده و مرکباگر از یک قند تشکیل شده باشد، ساده است، اما اگر علاوه بر قندها شامل نشاسته و فیبر نیز باشند مرکب و پیچیده خواهد بود. شاید تعجب کنید که مواد نشاسته ای هم بر میزان رشد فرد تأثیر می گذارند.شاید از خود بپرسید اگر آن ها از قند ساخته شده اند، پس چرا شیرین نیستند؟ برخلاف قندها، مولکول های نشاسته بزرگ ترهستند و نمی توانند روی گیرنده های چشایی قرار بگیرند، بنابراین مزه ی شیرین آن ها قابل تشخیص نخواهد بود ولی تا چند دقیقه حالت زبری شان روی زبان باقی می ماند. 
برای بهتر کردن روند رشد، افراد باید در برنامه ی غذایی خود حبوبات، سبزی ها و میوه ها را بگنجانند و به این نکته توجه داشته باشند که موادغذایی مزبور باعث کاهش بیماری های قلبی، سکته، فشارخون بالا و بعضی از سرطان ها می شوندزمانی که آنزیم های هضم کننده ی موجود در بزاق، نشاسته را به قند تبدیل می کنند، به علت قرار گرفتن مولکول های قند روی گیرنده های چشایی، فرد طعم شیرین آن را احساس خواهد کرد. نشاسته ها و فیبرها دارای یک وجه مشترک هستند و آن، وجود پلی ساکارید است که از چندین زنجیره ی بلند قند تشکیل شده است.بعد از هضم، نشاسته قبل از آن که جذب سیستم گردش خون شود، به قندهای ساده تر تجزیه می شود، این قندها عبارتند از: گلوکز، گلاکوز و فروکتوز. مونوساکاریدهایی مانند فروکتوز، اغلب در میوه ها یافت می شوند. آن ها تغییر نمی یابند و به همان شکل طبیعی خود جذب می شوند اما دی ساکاریدهایی مانند ساکروز، لاکتوز و مالتوز این گونه عمل نمی کنند. آن ها باید به ترکیبات ساده تری تبدیل شوند. در بدن بعضی از افراد آنزیم لاکتاز به اندازه کافی تولید نمی شود، بنابراین نمی توانند لاکتوز یا قند شیر را به خوبی هضم کنند. فیبرها پلی ساکاریدهای دیگری هستند که تا اندازه ای جذب بدن می شوند. تعدادی از حیوانات می توانند فیبرها را جذب کنند.در بدن انسان، آنزیم های گوارشی نمی توانند فیبرها را به ترکیبات ساده تر تبدیل کنند. بنابراین فیبر نمی تواند به عنوان یک منبع انرژی در نظر گرفته شود. برای بهتر کردن روند رشد، افراد باید در برنامه ی غذایی خود حبوبات، سبزی ها و میوه ها را بگنجانند و به این نکته توجه داشته باشند که موادغذایی مزبور باعث کاهش بیماری های قلبی، سکته، فشارخون بالا و بعضی از سرطان ها می شوند. غذاهای حاوی کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی مهم را برای بدن فراهم می سازند. پس بهترین رژیم غذایی آن است که حاوی میوه های غنی از فیبر، سبزی ها و حبوبات باشد. غذاهای حاوی کربوهیدرات ممکن است به کاهش وزن و افزایش روند رشد کمک کنند.تحقیقات انجام شده نشان می دهند که غذاهای حاوی کربوهیدرات به ویژه آن هایی که سرشار از فیبر هستند، ممکن است به سیر شدن زودهنگام افراد کمک کنند به طوری که افراد مجبور می شوند غذای کمتری بخورند. 
منبع:تبیان اصفهان 

برچسب ها : کدام قندها مفیدند؟ , بهداشت و تغذیه ,

صفحات سایت