تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : دوشنبه 24 مرداد 1390, 03:00 ق.ظ
دسته بندی : .::||**آموزش وبلاگ نویسی**||::. , .::||**آموزش آشپزی**||::. ,
لقمه ی مرغ تندوری
مواد لازم برای 2-4 نفر:
ماست / یک چهارم پیمانه ( 60 میلی لیتر)
پودر تندوری / یک چهارم پیمانه 
پیازچه ی خرد کرده / 3 ساقه 
سیر خرد کرده / 2 حبه 
پودر زنجفیل/ یک سوم قاشق چایخوری

 



نمک و فلفل / به میزان لازم
ران مرغ بدون استخوان / 4 عدد

لقمه ی مرغ تندوری

روش تهیه:
ابتدا در ظرف مناسبی ماست، پودر تندوری، پیازچه، سیر، پودر زنجفیل، نمک و فلفل را مخلوط کنید. آن گاه گوشت مرغ را به قطعات درشت خرد کنید و به آن بیفزائید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مزه دار شود. اکنون تابه ی مناسبی را چرب کنید و روی اجاق قرار دهید و تکه های مرغ را در آن سرخ کنید. سپس آن ها را در ظرف مناسبی بچینید، با گل های پیازچه تزئین کنید و رویش سس کچاپ بریزید.
منبع:نشریه آشپزباشی، شماره 40.

نویسنده:انسیه حافظی
برچسب ها : لقمه ی مرغ تندوری , آموزش آشپزی ,

صفحات سایت