تبلیغات
بزرگترین سایت تفریحی و علمی
Rss
Logo
افزایش امار واقعی در آلسکا
نویسندگان
درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ : سجاد هدفی


نظرسنجی
کدام موضوع را بیشتر دوست دارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
  • تاریخ : یکشنبه 23 مرداد 1390, 02:59 ق.ظ
دسته بندی : .::||**علمی**||::. , دانستنی ,
فیله ی ماهی با پنیر
مواد لازم برای 2-4 نفر:
فیله ی ماهی به دلخواه / 4 عدد
نمک و فلفل / به میزان لازم
شوید خرد کرده / 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو / 1 قاشق سوپخوری
ژامبون گوشت / 4 ورق

 





.


پنیر موزارلای رنده کرده / به میزان لازم
جعفری خرد کرده / 1 قاشق سوپخوری

فیله ی ماهی با پنیر

روش تهیه:
ابتدا فیله های ماهی را باریک برش بزنید و روی کاغذ فویل قرار دهید و روی آن ها نمک، فلفل، شوید و آبلیمو بزنید. سپس فویل را بپیچید و آن را به مدت 5 دقیقه داخل ظرف آب جوش قرار دهید. بعد بسته ی فیله را از ظرف آب درآورید و پس از باز کردن آن، هر فیله را لای یک ورق ژامبون بپیچید. حالا این پیچه ها را در ظرف نسوز چربکرده بگذارید و روی آن ها ابتدا پنیر بریزید و بعد مقداری جعفری بپاشید. اکنون پیچه ها را به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه ی سانتیگراد در طبقه ی وسط فر( تاون) قرار دهید تا پنیر،ذوب و طلائی رنگ شود.
منبع:نشریه آشپزباشی، شماره 40.
نویسنده:مرضیه مرشدی 
برچسب ها : فیله ی ماهی با پنیر , فیله ی , فیله ی ماهی ,

صفحات سایت